History of Färger

Syftet med hus målning och utsmyckning är att göra ett hus, hem eller en byggnad ser bättre eller för att skydda den från skador av svår eller pågående väder, vind, sol, vatten, rost, korrosion, termiter och andra insekter och / eller mögel. Det känns bra att ha en snygg hus, och det ökar dess värde.

Historien om Hus Målning

Inte mycket är känt om hus målning i Förenade kungariket före slutet av 1200-talet, då gillen började tillblivelse. Två framträdande gillen i synnerhet var målare bolaget och Stainers Company, som så småningom samman med tillstånd av borgmästaren i staden London i början av 16-talet, bildar Worshipful Company of Painter-Stainers.

Verktyg för handel

I vår moderna tid som vi lever i, består färgkomposition mestadels av latexformuleringar som används för både exteriör och interiör användning, kraftigt minimera målning sanering, liksom de starka och ohälsosamma dofter som normalt förknippas med petroleum och polyesterbaserade färger.

En annan vanlig, modernt hus målning uppfinning är det datoriserade färg skanner som just beräknar hur man får ny färg färg för att matcha blekta lacken på gamla väggar, eller att matcha tyg färger, blommor och andra mönster. Färg i vår dag och ålder kan också göras för att lukta trevligt och motstå blekning, flisning och bakterietillväxt. Färgen kan också göras för att lägga mycket platt på en yta, vilket resulterar i en mycket jämn utseende.